学校感染症第1種・2種に罹患した学生への教務上の対応について Measures for students affected by school infectious diseases class 1 and class 2

【2021年度】学校感染症第1種・2種(新型コロナウイルス感染症を除く)

に罹患した学生への教務上の対応について

[AY2021] Measures for students affected by school infectious diseases class 1 and class 2 (excluding new coronavirus infection)

学校感染症第1種・2種に罹患した学生に対して、教務上の対応を行ないます。

The following educational measures will be taken for students who are infected with Class 1 or Class 2 infectious diseases.

詳細は下記を確認してください。

Please check below for details.