Regarding the MEXT Student Emergency Support for Continuation of Studies

The Japanese government has enacted a fiscal 2021 supplementary budget on December 20, 2021 and announced the establishment of an Emergency Student Support Grant to facilitate the continued studies of students who are in difficult circumstances due to the outbreak of COVID-19.

The Student Affairs Office serves as contacts for Japanese students and international students with status of residence other than “Student” and the International Office serves as contacts for international students. For more details such as application process, please check the following information.

SPIRIT Scholarship

Application Deadline: 5PM Tuesday, January 11, 2022

Degree-seeking international students

The International Office will send an application guidance to a group mailing list of international students.