学校感染症に罹患した学生への教務上の対応について Measures for students affected by school infectious diseases

【2022年度】学校感染症(新型コロナウイルス感染症を除く)

に罹患した学生への教務上の対応について

[AY2022] Measures for students affected by school infectious diseases  (excluding COVID-19)

学校感染症に罹患した学生に対して、教務上の対応を行ないます。

The following educational measures will be taken for students who are infected with infectious diseases.

詳細は下記を確認してください。

Please check below for details.