Contacting the University About COVID-19 Infection (updated July 31)

(1) If a positive diagnosis is confirmed

[1] Students

Please notify the university’s Health Center (healthcenter@rikkyo.ac.jp).

*Check here for details and inquiries about absences from class.

[2] Faculty

*Check here for handling of conducting classes.

[3] Staff

Please also contact your supervisor.

*Check here about handling of reporting for work.

(2) If there is a risk of infection

Check Campus Entry Possibility Regarding COVID-19 for information if there is a risk of infection.

[1] Students (only those taking face-to-face classes are required to provide information)

[2] Faculty

Please contact the Academic Affairs Office.

*Check here for contact method/information.

[3] Staff

Please contact your supervisor.